Jag älskar sushi, det gör inte min man.

Posted in Allmänt
on 5 augusti 2017

Men han älskar mig och därför bjuder han mig på en fantastisk god tallrik hos Sushi Kaze.

Från arkivet

2 Comments

 • Reply Anna

  Jag förstår honom! :D
  På lördag ( 13:e augusti ) är det Ett Foto I Timmen! Ta och var med! Det är skoj! Man fotar ett kort varje timme, från det man stiger upp. ( Brukar inte och försöker undvika att göra ” reklam ” på andras hemsidor / bloggar.
  Mer info hittar du här: http://www.ettfotoitimm.se

  8 augusti 2017 at 09:26
  • Reply Maria

   Sushi som är så gott ;)

   EFIT känner jag väl till (mellan 2008 och 2014 var jag med i 68 stycken) och jag tänkte förhoppningsvis vara med på lördag för första gången på länge.
   Kram

   10 augusti 2017 at 14:54

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng