Gravvård

Posted in Allmänt
on 7 augusti 2017

Maken undersökte tidigare hur mycket det skulle kosta att förgylla bokstäverna på två gravstenar. Femtusentvåhundra kronor styck – det är mycket pengar det!

Så vi beställde guld-pennor från Panduro och fyllde i själva, pennor och rengöringsmedel för att ta bort mossan gick på 500 kr, det är lite skillnad.

Detta är min mammas sten när det bara är dödsdatumet kvar att fylla, rosorna fyllde jag inte i då det var så små detaljer och jag var rädd att det skulle bli kladdigt och fult.

Från arkivet

3 Comments

 • Reply Anna

  Blev ju jätte bra!

  // Anna

  8 augusti 2017 at 09:23
 • Reply Eva Trillian

  Så bra det blev! Tack för tipset.
  Vad använde ni för rengöringsmedel? Har två stenar som måste få lite kärlek :)

  17 augusti 2017 at 09:26
  • Reply Maria

   Vi använde först vanlig såpa och en rotborste men vi fick inte bort all mossa så maken åkte till macken och köpte något som tog bort mögel och med det fick vi bort det sista.

   Ett tips när det gäller pennorna, våra slutade fungera efter ett tag fast det var massor med färg kvar och då tog jag och tryckte ut färgen från pennorna på en kartongbit och plockade sedan upp färgen med en tunn pensel som jag målade med.

   24 augusti 2017 at 06:20

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng