Cinnamon Mikaela

Posted in Allmänt
on 26 augusti 2017

Cinnamon Mikaela, så vackert namn, har mina nya skor. Skorna är inte speciellt vackra men de är otroligt sköna. I vanliga fall så brukar jag köpa skor som jag tycker är snygga men i det här fallet så valde jag några som ska hålla fötterna varma och torra när jag tar mig till och från jobbet. Cinnamon Mikaela hittade jag hos Skoforum.

Idag ska jag göra något som jag har dragit mig för en tid nu nämligen rensa ut kläder från garderoben. Den finns en del klänningar i garderoben som jag ska ha den dag när ”jag har gått ner en 5 kilo”, eller så är klänningen jättefin men jag har ingen kofta/kavaj som passar till.

En del klänningar är aldrig använda och de bara hänger där för att jag tänker ju att nån dag så kommer jag att använda dem men det är ju inte sant, så nu ska de skänkas bort, någon annan ska få nöje av dem och jag kommer inte sakna dem, det vet jag.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng