Försöker hålla sommaren kvar

Posted in Allmänt
on 18 augusti 2016

…genom att göra lite sommarkort.

Sommaren är snart slut, jag tycker den som vanligt var alldeles för kort. En fryslort som jag njuter av värmen från solen men nu böjar det bli dags att ta fram raggisarna och varma filten. Det är också dags att börja göra julkort, men innan dess så så har jag gjort några sommarkort som du kan se här om du vill.

Från arkivet

2 Comments

 • Reply Karin

  Jag tycker inte om hösten, men jag tycker mycket om sensommaren. Då infaller lugnet hos mig!
  Gullig tjej!
  Kramar Karin

  20 augusti 2016 at 16:20
  • Reply Maria

   Jag är inte heller någon höstälskare, lång varm sommar och sedan direkt en kall snöig vinter, då skulle jag vara glad :)

   24 augusti 2016 at 19:57

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng