Veckan som har varit

  • Är förvånad över att tallriken (one-of-a-kind) som jag lämnade på återvinningscentralen är till salu på en av stans second hands. 2015-09-05
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Veckan som har varit

    • Maria says:

      Det som jag tycker är tråkigt är att jag hade kört en kartong till second hand och en till återvinningen och jag hade gärna sett att det jag lämnade på återvinningen hade fått vara kvar där.

      Japp jag är igång och jobbar igen, visst var det jättetråkigt att det brann men nu när allt är i ordning igen så är jag så glad. Jag har fått ett stort och fint kontor med möbler som jag har valt själv, det är så fin och jag är så glad att jag får sitta där och jobba.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *