Veckan som har varit

Posted in Allmänt
on 7 september 2015
 • Är förvånad över att tallriken (one-of-a-kind) som jag lämnade på återvinningscentralen är till salu på en av stans second hands. 2015-09-05

Från arkivet

/ /

2 Comments

 • Reply Karin

  Ja du, vad den ena ger, det tar den andre! Och tjänar på det dessutom!
  Har du börjat jobba igen efter branden?
  Kramar karin

  12 september 2015 at 10:43
  • Reply Maria

   Det som jag tycker är tråkigt är att jag hade kört en kartong till second hand och en till återvinningen och jag hade gärna sett att det jag lämnade på återvinningen hade fått vara kvar där.

   Japp jag är igång och jobbar igen, visst var det jättetråkigt att det brann men nu när allt är i ordning igen så är jag så glad. Jag har fått ett stort och fint kontor med möbler som jag har valt själv, det är så fin och jag är så glad att jag får sitta där och jobba.

   13 september 2015 at 09:01

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng