Semester

Posted in Allmänt
on 22 december 2014

Jag har semester och njuter av det för fullt. Trodde inte att jag skulle kunna koppla av jobbet men det går hur bra som helst. Har stängt av jobbmailen på mobilen och loggat ut från växeln, så det är lugnt och tyst.

Ska ta mig in till stan idag och köpa några julklappar till, tyvärr så har vi inte så många intressanta affärer kvar i Köping men jag hoppas jag hittar något.

GOD JUL!

/ /

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng