Maken tränar och en annan sitter och käkar vattenmelon och surfar på Nexusen.

Posted in Allmänt
on 24 juli 2014

Vi är på semester och bor på ett hotell några minuter från centrum i Linköping och har det riktigt bra medans ungarna har kul på Närcon. Maken tog förstås med sig träningskläderna så att han kan träna medans vi är här. Jag får nog med träning av allt promenerade så jag slappar medans han kör sitt pass.

Från arkivet

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng