Jag och mina listor

Posted in Allmänt
on 22 juli 2014

afterlight-4

Jag är väldigt glömsk av mig eller rättare sagt jag är alltid rädd att jag ska glömma något (vilket har hänt ett flertal gånger) så jag skriver lister som jag sedan bockar av. Listor för saker att ta med, listor för saker att komma ihåg, listor för maträtter jag vill laga igen, you name it, jag har listor för allt.

En lista som är viktig är listan ”Att göra” sedan jag började med den så har jag blivit mer aktiv och mindre soffpotatis. Jag som kunde tillbringa hela dygn (nästan) framför datorn har numera börjat göra annat. Skriver upp i min lista allt som jag vill ha gjort och sedan så är det bara att bocka av när jag är klar.

Från arkivet

/ /

1 Comment

 • Reply Tove

  Åh vad kul att du hittade mig Maria, jag har tänkt maila dig i eeeeevigheter! Hoppas allt är bra med dig! <3

  (jag är också en ordentlig listnörd!)

  23 juli 2014 at 09:36
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng