Första dagen på semestern!

Posted in Allmänt
on 21 juli 2014

Började redan 05:50 då jag vaknade och kände mig jättepigg, inte hade jag tänkt börja dagen så tidigt så jag drog mig till halv sju innan jag steg upp i alla fall. Idag så ska jag måla färdigt alla lister i sonens rum, vi håller på med storrenovering av hans rum, och sedan så ska jag gå ut och sola lite för fast det har varit så mycket fint väder senaste tiden så har jag inte varit i närheten av solen.

Måste också skriva en lista över vad jag (och familjen) ska ha med till Linköping där vi ska vara i 4 dagar. Jag och maken ska bo på fint hotell och bara lata oss och ha det bra, Linnea och Mathias ska var på Närcon, det är alltså samma tripp som vi gjorde förra året, men Mikaela hon får stanna hemma och bo hos oss så att hon kan ta hand om marsvinen.

Nej nu är det bäst att sätta igång så jag inte får stå och måla hela kvällen.

Trevlig sommar!

/
/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng