19. Kolla! Det här är ett fynd jag gjorde en gång

Posted in Allmänt
on 19 januari 2014

Sorry men det finns inget att titta på för jag är världens sämsta när det gäller att göra fynd. Visst har jag har haft tur att och fyndat på någon klädrea någon gång men inget som jag idag kan visa upp. Jag tror att för att göra fynd så måste man nog titta efter dem och jag är typer som bestämmer hemma vad jag ska köpa och sedan så åker jag till den affär som har varan och köper den.

free stock photo from morgueFile

Nu för tiden så handlar jag mycket via internet och då väljer jag alltid webbshoppar som jag har handlat tidigare på och då blir det ju inga fynd direkt. Skulle jag mot förmodan bli en storshoppare så skulle jag nog däremot börja leta fynd på Pricerunner –  för shopping är ju som sagt dyrt ;)

(Bloggtiteln kommer från Lisas bloggkalender för januari)

Från arkivet

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng