9. En grej jag skulle vilja vänja mig av med

Posted in Allmänt
on 9 januari 2014

Kan man vänja sig av med att vara en latmask?

För det skulle jag gärna vilja göra och istället bli världens hurtbulle (en liten hurtbulle skulle också gå bra).

Fast det är på gång, yngsta dottern och jag har bestämt oss för att börja motionssimma när sonen har träning två gånger i vecka. Jag ska bara ta fram baddräkten och se om jag kommer i den (har jag sagt i ett par dar nu) men det tar emot för stans badhus har attans så kallt vatten i bassängen men (o)tur för mig är att jag har en yngsta dotter som så gärna vill börja träna simning igen och jag vill inte göra henne besviken så det kommer att bli av snart (hoppas jag)  ;)

{En bloggrubrik för varje dag i januari 2014}

Från arkivet

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng