8. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att hångla med en författare…

Posted in Allmänt
on 8 januari 2014

2013 bara susade iväg, många arbetstimmar har det blivit och det medförde att jag fick prioritera om vad som var viktigt att göra under min lediga tid. Datorn har i stort sett fått ligga i malpåse hela hösten men nu har det börja klia i fingrarna efter känslan att få knappa på tangenterna igen. Nytt tema ska det bli, grunden ser man nu men jag ska slipa till den så att den mer passar mina behov.

Ett bra sätt att få igång bloggandet är ju att följa en utmaning och Lisa på http://onekligen.blogspot.se har en trevlig en som jag hoppar på så här en vecka efter start. De dagar som har passerat hoppas jag kunna ta igen lite senare.

Att hångla med en författare?! Jag vet många karaktärer från böcker som jag nog villigt skulle kunna tänka mig att ”pussa” men hångla under pistolhot? Jag har absolut noll koll på författare och jag vill inte gärna förolämpa någon nutida författare men vi kan ju säga så här, Hitler skrev en bok och för att jag skulle ha hånglat med honom skulle man nog fått sätta en skarpladdad pistol mot mitt huvud.

 {En bloggrubrik för varje dag i januari 2014}

Från arkivet

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng