27. Om jag blev tvingad att spela i ett band…

Posted in Okategoriserade
on 27 januari 2014

Jag om jag blev tvingad så betyder det att bandet är ett som jag inte gillar så då skulle det ju kunna vara bandet som …. jag inte vet jag, kan för mitt liv inte komma på något band som jag inte gillar fast jag har aldrig varit speciellt förtjust i Plura så det får väl bli hans band då (om han har något).

Men jag gillar Thake That väldans mycket så där skulle det inte behövas något pistolhot för medverkande.

(Bloggtiteln kommer från Lisas bloggkalender för januari)

/
/

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng