24. En grej jag borde ta tag i

Posted in Allmänt
on 24 januari 2014

Kollade i morse vad dagens titel skulle vara och jag har från och till under dagen funderat vad jag borde tag ta i och kom fram till ingen alls för ordet ”borde” ger en bara skuldkänslor över något som man tycker man ska göra fast man inte gör det. Så antingen gör jag det eller så gör jag det inte.

Fast jag gör listor och där står det uppskrivet vad jag i tänker och tidsramen på mina listor är från idag till evighetens slut,

(Bloggtiteln kommer från Lisas bloggkalender för januari)

Från arkivet

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng