18. Hepp! Dagens filmtips

Posted in Allmänt
on 18 januari 2014

Looper (2012)

Ena av de bästa sci-fi filmerna på länge med Bruce Willis och Joseph Gordon-Levitt. Bruce WIllis är en yrkesmördare som en dag får ett uppdrag, som vilket annat som helst, men när han identifierar målet inser han att det är sitt framtida jag han måste mörda. På MovieZine.se fick den 4 av 5.

(Bloggtiteln kommer från Lisas bloggkalender för januari)

/
/
free stock photo from morgueFile

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng