15. En grej som gör mig vansinnig i vardagen

Posted in Allmänt
on 15 januari 2014

Hade frågan kommit för 10 år sedan så hade jag kunnat räkna upp hur mycket som men eftersom att den ända som tar skada av att jag ”blir vansinnig” så har jag sluta med att jag uppröra mig över saker och ting i vardagen, fast jag kan ju tillstå att jag fortfarande blir ”lätt” irriterad över alla skor som  placeras av ungarna precis innanför dörren.

En bloggrubrik för varje dag i januari 2014

Från arkivet

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng