Den bästa grönsaken är ju som vi alla vet…

Posted in Allmänt
on 11 januari 2014

spenat

så gott i sallad, stuvningar, pasta, gratänger och direkt ur påsen i kylen.

 

Pasta Karl-Alfred

1 hackad gul lök
1 pkt strimlad bacon
1 pkt bladspenat
3 – 4 dl matlagningsgrädde
Salt & svartpeppar
Bandspagetti

Fräs lök och bacon (i en kastrull) så att det får lite färg, langa ner ett paket tinad bladspenat och fyll på med matlagningsgrädde. Låt puttra medans bandspagettin kokar.

(red av med potatismjöl om man önskar en krämigare sås)

 

/ /

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng