10. Kolla! Här är en bok som jag tycker är snygg.

Posted in Allmänt
on 10 januari 2014

image

Kanske mycket för att jag tycker den är så bra. Robin Hobbs böcker är alla mina favoriter, tyvärr så är de senaste inte översatt till svenska så jag får läsa dem på engelska. Läsa engelsk text hör inte till mina starka sidor men det går långsamt.

En bloggrubrik för varje dag i januari 2014

Postat med Samsung Galaxy S4

Från arkivet

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng