Jobb

Posted in Allmänt
on 25 augusti 2013
 1. Vad ville du bli när du var liten?
  Lastbilschaufför.
 2. Vad jobbar du med?
  Just nu arbetslös men på senaste jobbet så var jag löneadministratör. Är tillbaka på mitt gamla jobb och arbetsuppgifterna består i att sköta de uppgifter som finns inom företagets personal- och löneadministration.
 3. Om du fick byta jobb, vad skulle du vilja jobba med då?
  I läget som jag är nu så skulle vilket jobb som helst passa bra men får man önska så ett kontorsjobb skulle göra mig glad. Nu jobbar jag med det som jag allra helst vill göra men om jag var tvungen att byta så får det gärna var inom samma yrkeskategori.

~ info & arkiv ~

Från arkivet

/ /

3 Comments

 • Reply Eva Trillian

  Här har jag inte häng med som jag borde känner jag – för sist jag läste om jobb så var du på ett :/ Ledsamt att vara arbetslös – men det ser ju som det gör på arbetsmarknaden så man får ju inte ta det personligt. Svårt men sant!
  Här kommer mina svar på samma frågor: http://provtyckningar.blogspot.se/2013/08/tre-fragor-till.html
  Önskar dig en skön söndag!

  25 augusti 2013 at 08:20
  • Reply Maria

   Visst stämmer det bra att jag har fått jobb igen, dessa frågor gjorde jag i ordning i början av juni och strax därefter så fick jag jobb och bloggen har efter det fått vara ”självgående” då jag har varit så färdig när jag har kommit hem (mycket p.g.a. värmen) så jag har inte ens orkar starta datorn, den har fått stå och samla damm men nu har jag börjat komma i fas och kommer nu att bli mer aktiv igen.

   25 augusti 2013 at 19:21
 • Reply Ariella

  Hej
  Jag hakar på dina frågor. Svaren finns hos mig.
  Kram

  25 augusti 2013 at 21:29
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng