Ute-bur!

Posted in Allmänt
on 20 juli 2013

marsvinen

Köpte en ny inne-bur till marsvinen häromdagen, en bur som egentligen var för kaniner talade expediten i affären om, men vad gör det jag vill att mina gullegrisar ska ha svängrum. I alla fall jag tog det överdelarna till de två gamla och gjorde en ny ute-bur åt dem idag.

Nu är det bara Nova och Teodor kvar av hela flocken, det känns lite konstigt med bara två gullegrisar men det kommer nog inte att blir några som ersätter Diesel, Bamse och Bounty, det får helt enkelt räcka med två.

/
/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng