Det är sant!

Posted in Allmänt
on 7 juli 2013

Det har tagit ett par dar att förstå att jag faktiskt har ett arbete igen och det på ett ställe som jag verkligen hade lagt till historien, nämligen min gamla arbetsplats. De ringde och frågade mig om jag ville komma tillbaka, företaget har expanderat mycket senaste året och nu behöver de en löneadministratör då lön (och ekonomi) ska skötas inom företaget igen istället för att som hitills lejas ut.

Lättnaden är stor att inte längre behöva ha Arbetsförmedlingen över sig som ett ok och det är så otroligt skönt att inte behöva gå sysslolös längre.

5 Comments

 • Reply Eva Trillian

  Härligt när arbetsplatser förstår att önska tillbaka trevliga människor för att berika sin personalstyrka :) Grattis till dem! Heja dig :)

  7 juli 2013 at 16:14
 • Reply Razzy

  Grattis :lol:

  7 juli 2013 at 20:32
 • Reply Karin

  Underbart Maria! Och detta passar ju dig som en handske, du som har läst ekonomi och allt!
  Nu ska jag svara på dina frågor!
  Kramisar!
  Karin

  7 juli 2013 at 22:32
 • Reply Affluenza

  Åh vad roligt, grattis!! Jag sade själv upp AF för många år sedan, jag blev så trött på deras strulande hela tiden. :up:

  När börjar du jobba?

  20 juli 2013 at 10:47
  • Reply Maria

   Bättre sent än aldrig, här kommer svaret:
   Jag började jobba den 8 juli.

   31 augusti 2013 at 19:14

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng