Det är sant!

Det har tagit ett par dar att förstå att jag faktiskt har ett arbete igen och det på ett ställe som jag verkligen hade lagt till historien, nämligen min gamla arbetsplats. De ringde och frågade mig om jag ville komma tillbaka, företaget har expanderat mycket senaste året och nu behöver de en löneadministratör då lön (och ekonomi) ska skötas inom företaget igen istället för att som hitills lejas ut.

Lättnaden är stor att inte längre behöva ha Arbetsförmedlingen över sig som ett ok och det är så otroligt skönt att inte behöva gå sysslolös längre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Det är sant!

 1. Karin says:

  Underbart Maria! Och detta passar ju dig som en handske, du som har läst ekonomi och allt!
  Nu ska jag svara på dina frågor!
  Kramisar!
  Karin

 2. Affluenza says:

  Åh vad roligt, grattis!! Jag sade själv upp AF för många år sedan, jag blev så trött på deras strulande hela tiden. :up:

  När börjar du jobba?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *