Vatten

Posted in Allmänt
on 23 juni 2013

vatten

Idag klockan 15 så stänger kommunen av vattnet tills i morgon klockan 10 och vatten kan man ju inte vara utan så nu har jag fyllt upp dunken Donje och lite flaskor så vi har så det räcker tills i morgon.

~helgbilden~

Från arkivet

/ /

6 Comments

 • Reply Eva Trillian

  Inte kul utan vatten! Bra med dunkar och flaskor. Men man tror alltid att det inte kommer att räcka ;)
  Hoppas du hade en skön midsommarhelg!

  23 juni 2013 at 22:13
  • Reply Maria

   Vi hade en mycket lugn och trevlig midsommarhelg, massor med god mat och alla barnen samlade kring bordet på midsommarafton var pricken över i:et.

   24 juni 2013 at 10:05
 • Reply Violen på Brandholmen

  Vatten klarar vi oss inte utan, det måste vi ha! Vi tänker nog inte så ofta på hur lyckligt lottade vi är som har gott om vatten i vårt land. Bara att vrida på kranen och vips rinner vattnet fram! Men ibland får man göra som du, tappa upp på flaskor och dunkar när det blir avbrott. och det är inte alls kul!

  24 juni 2013 at 13:08
 • Reply Anita - Malta

  Oj, stänger de av vattnet ! Då gäller det att bunkra upp ordentligt ;) Tur att de informerar innan så man inte törstar ihjäl. Ja, som Violen skriver.. vi har det bra vi som bara behöver vrida på kranen. Inte ofta vi tänker på det men vid tillfällen som dessa blir man iallafall lite påmind.
  Läcker bild !

  24 juni 2013 at 17:09
 • Reply Pysselfarmor

  Ja tänk så viktigt vatten är! Tänk de som nästan aldrig har något, men det är svårt för oss att förstå att hur klarar man sig utan det.

  24 juni 2013 at 19:39
 • Reply Marit Johansson

  Det är när man blir av med det rinnande vattnet man fattar hur mycket det betyder, tur att dom förvarnade :)

  25 juni 2013 at 03:41
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng