Vatten

vatten

Idag klockan 15 så stänger kommunen av vattnet tills i morgon klockan 10 och vatten kan man ju inte vara utan så nu har jag fyllt upp dunken Donje och lite flaskor så vi har så det räcker tills i morgon.

~helgbilden~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Vatten

  • Maria says:

   Vi hade en mycket lugn och trevlig midsommarhelg, massor med god mat och alla barnen samlade kring bordet på midsommarafton var pricken över i:et.

 1. Violen på Brandholmen says:

  Vatten klarar vi oss inte utan, det måste vi ha! Vi tänker nog inte så ofta på hur lyckligt lottade vi är som har gott om vatten i vårt land. Bara att vrida på kranen och vips rinner vattnet fram! Men ibland får man göra som du, tappa upp på flaskor och dunkar när det blir avbrott. och det är inte alls kul!

 2. Anita - Malta says:

  Oj, stänger de av vattnet ! Då gäller det att bunkra upp ordentligt ;) Tur att de informerar innan så man inte törstar ihjäl. Ja, som Violen skriver.. vi har det bra vi som bara behöver vrida på kranen. Inte ofta vi tänker på det men vid tillfällen som dessa blir man iallafall lite påmind.
  Läcker bild !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *