Upp och ner!

Posted in Allmänt
on 1 juni 2013

krocI onsdags när jag och maken var på väg till Uppsala så såg vi en husvagn som låg tvärs över körbanan upp och ner. Jag tror inte någon fick någon större blessyrer, bilen som körde stod bakom husvagnen och bredvid den stod det människor som såg ganska lugna ut. Lite otäckt är det ändå i alla fall när man tänker på vad som kunde ha hänt.

Från arkivet

4 Comments

 • Reply Anni

  Fy så otäckt! Man kan bara ana hur mycket som måste ligga huller om buller i den vagnen nu!

  2 juni 2013 at 00:10
 • Reply Ariella

  Usch då, såg inget vidare ut. Tur att de klarade sig oskadda.

  2 juni 2013 at 09:11
 • Reply Eva Trillian

  INTE bra! Läskigt så mycket som händer på vägarna …
  Kom nyss hem från en tur till Linköping :) Såg din inbjudan att vara med i ”3 frågor”, kul – försöker hinna med mig själv i dag (själv? jag menar eg tvätt osv osv) så jag kan vara en bloggare fulltajm imorgon kväll ;) – återkommer!

  2 juni 2013 at 18:13
 • Reply Jenny

  Det måste har gått fort för husvagnen för att det ska kunna hamna upp och ned eller?

  2 juni 2013 at 20:39
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng