Somewhere Over the Rainbow

Judy Garland sjunger den vackraste sången jag vet nämligen Somewhere Over the Rainbow i filmen Trollkarlen från OZ.

Jag har även fastnat för en annan version av denna låt, nämlingen Israel IZ Kamakawiwo’oles. Israel Kamakawiwo’ole är en Hawaiis största stjärnor fast han dog 1997 endast 38 år gammal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Somewhere Over the Rainbow

 1. EllinorO says:

  Åh vad kul att du har den som favoritsång. Den påminner mig alltid om filmen face off när barnet har på sig det i en walkman medans de skjuts hej vilt omkring honom.

 2. Ariella says:

  Hej!
  hittade ingen mailadress till dig, men min fråga gällde widgeten (som heter Blogg<3) där du får upp andras uppdateringar. Såg väldigt fiffigt ut :-)
  Har en fråga till. Använder du Lightbox? Har skaffat det med men känner mig så novis. Främst vill jag enkelt och snabbt lägga in en vattenstämmpel eller liknande på mina kort. Nu redigerar jag först i iPhoto (lite lättarbetade än Photoshop CS5) och sen öppnar jag de bilder som jag vill lägga upp på bloggen i Photoshop och förminskar dem och lägger in textlager (min logga) som jag har sparat sen innan. Då får jag loggan lika stor på alla bilder. Detta funkar men är rätt tidsödande om jag ska lägga upp många bilder.
  Har du tips, maila mig gärna
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *