Somewhere Over the Rainbow

Posted in Okategoriserade
on 12 juni 2013

Judy Garland sjunger den vackraste sången jag vet nämligen Somewhere Over the Rainbow i filmen Trollkarlen från OZ.

Jag har även fastnat för en annan version av denna låt, nämlingen Israel IZ Kamakawiwo’oles. Israel Kamakawiwo’ole är en Hawaiis största stjärnor fast han dog 1997 endast 38 år gammal.

Från arkivet

/ /

3 Comments

 • Reply EllinorO

  Åh vad kul att du har den som favoritsång. Den påminner mig alltid om filmen face off när barnet har på sig det i en walkman medans de skjuts hej vilt omkring honom.

  12 juni 2013 at 22:36
 • Reply Ariella

  Hej!
  hittade ingen mailadress till dig, men min fråga gällde widgeten (som heter Blogg<3) där du får upp andras uppdateringar. Såg väldigt fiffigt ut :-)
  Har en fråga till. Använder du Lightbox? Har skaffat det med men känner mig så novis. Främst vill jag enkelt och snabbt lägga in en vattenstämmpel eller liknande på mina kort. Nu redigerar jag först i iPhoto (lite lättarbetade än Photoshop CS5) och sen öppnar jag de bilder som jag vill lägga upp på bloggen i Photoshop och förminskar dem och lägger in textlager (min logga) som jag har sparat sen innan. Då får jag loggan lika stor på alla bilder. Detta funkar men är rätt tidsödande om jag ska lägga upp många bilder.
  Har du tips, maila mig gärna
  Kram

  13 juni 2013 at 10:29
 • Leave a Reply

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng