Problem hos webbhotellet!

Som en del av er kanske har märkt så är det stundtals helt hopplöst att komma in på denna sida, mellan ca 5 i till 5 över varje hel timme så ligger sidan nere alternativ är otroligt segladdad. Detta beror på att mitt webbhotell Binero har problem med sin  lagringslösning. Veckan efter midsommar kommer dock ett nytt helt nytt lagringssystem till deras serverhall och de kommer då att omgående starta processen med att installera och flytta samtlig kunddata till det nya systemet och de räknar med att under vecka 29-30 vara helt klara med flytten och då ska allt fungera normalt igen.

Bästa tiden just nu att besöka denna sida är alltså
(oftast)
mellan tio över till tio i varje hel timme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Problem hos webbhotellet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *