Problem hos webbhotellet!

Posted in Allmänt
on 18 juni 2013

Som en del av er kanske har märkt så är det stundtals helt hopplöst att komma in på denna sida, mellan ca 5 i till 5 över varje hel timme så ligger sidan nere alternativ är otroligt segladdad. Detta beror på att mitt webbhotell Binero har problem med sin  lagringslösning. Veckan efter midsommar kommer dock ett nytt helt nytt lagringssystem till deras serverhall och de kommer då att omgående starta processen med att installera och flytta samtlig kunddata till det nya systemet och de räknar med att under vecka 29-30 vara helt klara med flytten och då ska allt fungera normalt igen.

Bästa tiden just nu att besöka denna sida är alltså
(oftast)
mellan tio över till tio i varje hel timme.

/ /
orörlig

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng