Face Your Manga!

Posted in Allmänt
on 26 juni 2013

Vill du inta använda din egen bild som avatar så kan du alltid göra en egen, på Face Your Manga World finns ett mycket användarvänligt verktyg till att göra egna avatars. Vill du inte ha ditt eget ansikte som avatar så kan du ju alltid göra en kändis.

large_253

Själv så försökte jag göre en som påminde någorlunda om mig själv. :D

mariap80x80

Från arkivet

/ /
vatten
blommor

1 Comment

 • Reply Jenny

  Hej!

  Jag har bytt till större ringar. Från 5mm till 7mm. Det gjorde jätteont.

  Jag måste nog ta och göra en ny avstar, men jag vet inte om jag ska göra det i photoshop eller om jag ska ta via Manga sidan. Vi får se.

  28 juni 2013 at 05:49
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng