Fortfarande inte bra!

Posted in Allmänt
on 7 april 2013

image

Senaste tiden har inte varit roligt. En huvudvärk (som brukar förutspå att en förkylning är på gång) har gjort att dagarna i skolan har varit ganska plågsamma. När helgen äntligen kom så skulle jag vara hemma och krya på mig. Det blev tvärtom, förkylningen har slagit ut i full blom. Men nu håller vi tummarna att jag mår bättre i morgon. Positivt tänkande är aldrig fel!

Från arkivet

1 Comment

 • Reply Eva Trillian

  Otrevligt när förkylningar är så där efterhängsna :( Hoppas verkligen det vänder för dig idag!

  7 april 2013 at 15:02
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng