Undrar om?

Posted in Allmänt
on 27 mars 2013

image

Undrar om mina studiekamrater tycker att jag är knäpp som sitter ute i soffan och fikar när alla andra sitter i konferenslokalen och fikar?

Nackdelen med hörapparater är att om det sitter 15 damer och pratar samtidigt så hör jag inte ett skvatt jag, uppfattar inte ens vad den som sitter bredvid säger. Så därför sitter jag där det är lugnt och tyst och njuter av mitt fika.

Från arkivet

2 Comments

 • Reply Eva Trillian

  Kan helt förstå att du väljer lugn och ro till fikat. Jag har ”överhörsel” – svårt att sortera, och gör gärna likadant! :)
  Men du… platta delicatoBOLLAR? Hur tänkte de nu?

  27 mars 2013 at 22:49
 • Reply Karin

  Ibland är det alldeles nödvändigt med lugn och ro!
  Önskar dig en fin påskhelg!
  Kram Karin >:)

  28 mars 2013 at 18:15
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng