Snabba vändningar!

Posted in Allmänt
on 13 mars 2013

Jag håller ju på sedan ett par veckor att läsa bokföring 2 dagar i veckan för att uppdatera de små grå och för att slippa sitta hemma och ”bara vara” arbetslös. Kursen är färdig den 22 mars men nu har jag fått en kallelse från Arbetsförmedlingen att jag ska börja en ekonomiutbildning via dem den 20 mars.

Jag är snopen att utbildningen börjar redan nu, jag trodde att det inte skulle bli förrän till hösten men jag ser i fram i mot att börja, det enda tråkiga är att utbildningen är i Västerås vilket betyder pendling. Det är tack vare att jag är hörselskadad som jag får gå denna utbildning via AF och det kan jag lugnt säga att det är första gången som det har varit en fördel att bära hörapparater.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng