Lite under isen…

Posted in Allmänt
on 6 mars 2013

Inte kul att få huvudvärk och feber när man ska till goa vänner och och ha trevlig, det är bara så typiskt. Jag kommer förstås att må mycket bättre i morgon (positivt tänkande).  😀

Förmiddagen tillbringades med massor med konteringar, plugga är verkligen kul när det är frivilligt mindre kul är förstås att söka jobb, vi är ju ganska många som söker samma platser så konkurrensen är verkligen hård MEN positivt tänkande gäller även här, jag alltså kommer snart att få ett nytt jobb!

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng