Man vill ju hoppas!

Posted in Allmänt
on 5 februari 2013

Igår så var jag på en anställningsintervju på ett större företag i Västerås. Jag var helt fruktansvärt nervös under hela intervjun men jag tror inte att det märktes förutom vid några tillfällen som då jag rörde ihop orden. Hon som ledde intervju var väldigt trevlig och vänlig. Hon berättade att hon hade 10 intervjuer att genomföra och att de skulle anställa två stycken nu i februari och eventuellt tre stycken i mars. Nu vill man ju hoppas att det blir något men jag vet hur besviken jag kommer bli om det inte blir så, så just nu försöker jag bara tänka på annat och så får vi se sen hur det går.

Min fotoväskan från Crumpler som jag skrev om tidigare har kommit och den är helt underbar jag bara älskar den förutom en ska den är inte stor utan att den är helt enorm, det finns inte en möjlighet att jag ska kunna släpa runt på den, så jag har inget annat val än att försöka sälja den vidare. Istället så har jag beställt en LowePro Nova 190 AW som inte alls är lika snygg som den från Crumpler men den kommer i alla fall att vara bärbar. Fotoryggan har jag fått såld så jag är inte så mycket back i alla fall. :)

3 Comments

 • Reply Linda aka Javamorsan

  Håller både tummar och tår för dig!!

  8 februari 2013 at 18:26
 • Reply Karin

  Klart att man ska hoppas! Håller tummarna för dig! När får du besked?
  Kram Karin

  14 februari 2013 at 17:24
  • Reply Maria

   Fick svar i tisdag. Tyvärr så blev det inget, jag var med enda tills det var tre kvar sedan så tog det stopp. :cry:

   15 februari 2013 at 14:59

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng