Det är roligt att studera!

Posted in Allmänt
on 19 februari 2013

Idag så var det dags för en halv skoldag på Folkuniversitetet i Västerås igen, jag läser ju en lite kurs om bokföring istället för att gå hemma och skrota, och om det inte vore för tågresorna (jag har någon slags inbyggd fasa att tåget bara åker förbi stationen som jag ska av på) så skulle jag kunna fortsätta att studera resten av mitt liv för det är verkligen kul. Om jag fick verkligen välja så skulle jag läsa matte 8 timmar om dagen, för matte är det roligaste jag vet, men bokföring 2 dar i veckan är helt okey det också 😉

Tyvärr så blir man blir ju inte direkt rik när man studerar, så målet är fortfarande att få jobb så fort som möjligt, men tyvärr, det enda som dyker upp i min inbox är mail som innehåller följande formulering:

Efter att ha granskat alla ansökningshandlingar, har vi gjort ett urval av de sökande som bäst passade den profil vi satt upp för tjänsten. Resterande kandidater måste vi tacka nej till och detta inkluderar tyvärr dig.

Och jag säger, precis som Askungen när hon inte fick gå på balen:

– Den kan ju va fruktansvärt långtråkig, o dötrist o tråkig o alldeles… alldeles underbar!

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng