Dagens 10

Posted in Allmänt
on 18 februari 2013

Tro nu inte att detta kommer bli något regelbundet/återkommande eller att det blir någon dagens outfit (inte riktigt mig grej), men kanske någon gång ibland när jag har lust.

Dagens

vill ha: Swedish Hasbeens, men eftersom eftersom a-kassa är enda inkomsten just nu så har jag lovat (mig själv) att vänta till inkomsten ökar igen.

recept: Laxsoppa, gjorde soppan i fredags och den fick klart godkänt av både mig maken och sonen, dottern hon åt ett par bitar lax men det var inte förvånande då hon aldrig har gillat mat som är blött!

annons: Tänk om någon kunde vara snäll och köpa fotoväskan som jag har lagt ut på Blocket.

bok: Giganternas fall av Ken Follet, den är otroligt läsvärd men hur kan det då vara så att jag aldrig lyckas läsa ur den, har ju hållit på ett par månader nu.

önsketänkande: Jag borde ha tagit dagens 5 istället, det här var svårare än jag trodde.

diy-tips: Tiny Polaroid Magnets, lätta att göra och kan bli hur söta eller hur tuffa man vill.

reklam: King’s Court, Pepsis reklam från Super Bowl 2012, en gammal goding mycket tack vare Melanie Amaro som sjunger Respect (lyssna på hela låten här.)

ordspråk: Ingen kan allt, men alla kan något

låt: The Star med Vitas

ringsignal: Adele – Rumor Has It

/
/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng