Blogga varje dag i hundra dagar!

Tänk att skriva ett inlägg varje dagar i hundra dar! Ja det är precis vad jag ska göra, såg det först hos Linda och eftersom jag behövde fundera lite om jag tordes ge mig på denna mastodont-utmaning så ligger jag 25 dagar efter men det spelar ju ingen roll då det är antalet inlägg som räknas.

Vad ska jag då skriva om? Jo, det dagliga livet, intressen, länkar, filmer, musik, hobbies, WordPress och allt annat mellan himmel och jord. Den lilla rutan uppe till höger håller så smart reda på antal inlägg, den är gjord med ett WordPress-tillägg som är konstruerat av Erik Falk och den finns att hämtas hem här.

All info om Blogg100 finner du hos bisonblogg.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *