Blogga varje dag i hundra dagar!

Posted in Allmänt
on 17 februari 2013

Tänk att skriva ett inlägg varje dagar i hundra dar! Ja det är precis vad jag ska göra, såg det först hos Linda och eftersom jag behövde fundera lite om jag tordes ge mig på denna mastodont-utmaning så ligger jag 25 dagar efter men det spelar ju ingen roll då det är antalet inlägg som räknas.

Vad ska jag då skriva om? Jo, det dagliga livet, intressen, länkar, filmer, musik, hobbies, WordPress och allt annat mellan himmel och jord. Den lilla rutan uppe till höger håller så smart reda på antal inlägg, den är gjord med ett WordPress-tillägg som är konstruerat av Erik Falk och den finns att hämtas hem här.

All info om Blogg100 finner du hos bisonblogg.se

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng