TisdagsTema – best of 2012

Posted in Allmänt
on 2 januari 2013

Lejon

(Efter mycket velande hit och dit så har jag nu äntligen bestämt mig för att vara med i en vecko-fotoutmaning, TisdagsTema är en gammal favorit så jag valde den av alla som finns. Tisdag var det igår men man har hela veckan på sig att lägga upp veckans temabild så här är min idag onsdag.)

Välja årets bild är svårt men det gäspande lejonet är en av mina verkliga favoriter.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng