Sista mötet

Posted in Allmänt
on 9 januari 2013

Idag är sista mötet med jobb-coachen,  vilket är tråkigt för ha har verkligen fått mig att vara aktiv i jobbsökeriet. Söka jobb idag är verkligen inte roligt för det finns inga jobb och söka, om du inte är lärare eller sjuksköterska. Jag försöker att se den här tiden som en språngbräda till det braiga som kommer sen, men jag hatar verkligen att vara arbetslös.

I februari så ska jag få gå en kurs om bokföring och redovisning på Folkuniversitet i Västerås genom TRR och det är något som jag ser i fram i mot jättemycket, jag gillar verkligen att studera. Just nu så är det den enda ljuspunkten i det eländiga med att vara arbetslös.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng