Oj vilken lång dag detta var!

Posted in Allmänt
on 18 januari 2013

För en vecka sedan så gick ju vårt marsvin Bamse bort och idag så fick hans polare Teodor åka till veterinären för att kastreras, istället för att köpa en ny kompis till honom (det är lag på att marsvin ej får vara ensamma) så hade vi bestämt att han ska få bo tillsammans med vår två marsvinsflickor Bounty och Nova.

Maken följde med i morse och lämnade sedan så var det en lång, lång väntan innan klockan blev 13:00 och vi fick hämta honom, allt hade gott jättebra. Nu har han hunnit äta både hö och pellets (specialpellets för att han ska gå upp i vikt, han är just nu i samma storlek som ett halvt marsvin) men han vill inte gärna röra sig och det kan man ju förstå.

Om jag hade vetat hur otroligt mycket man fäster sig vid de små liven så skulle jag aldrig ha gått med på att ta över dem från äldsta dottern som blev allergisk.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng