Ny positiv vecka

Posted in Allmänt
on 29 januari 2013

Morgonen började med att jag fick ett mail om att jag inte hade fått ett jobb som jag inte ens visste om att jag hade sökt. Jag skriver upp alla jobb jag söker (för redovisningen till AF) men det jobbet fanns inte med där. @.@

Tjejen från bemanningsföretaget mailade i fredags att hon inte hade fått all info om uppdraget än men hon skulle återkomma till mig nästa vecka. Vilket hon nu gjorde (medans jag satt och skrev detta) och läget är nu att om den tilltänkte arbetsgivaren finner mig av intresse så kommer jag att kallas till intervju. Lönen är ingen höjdare men det är så mycket bättre än a-kassa så det är bara att hålla tummarna.

Mer glada nyheter är att min tidigare jobbcoach ringde igår och undrade om jag var intresserad av att jobba i Eskilstuna och det sa jag förstås ja till. Jobbet är ett så kallat dolt jobb men man vet ju inte hur många som konkurrerar om det jobbet. Jag jobbar hellre i Västerås men är lönen bättre så skulle jag helt klart välja Eskilstuna.

001_nde770-002Och så något helt annat, jag har så länge suckat efter en ny fotoväska från Crumpler men med ett pris på ca 2000 kr har gjort att jag inte har gjort någon beställning men igår så tittade jag in på deras hemsida och då hade de väskan som jag vill ha, fast en storlek större, på rea, pris 952 kr och då slog jag till direkt. Och eftersom man faktiskt kan ha för många fotoväskor/ryggor så säljer jag nu min ena fotorygga på blocket om någon skulle vara intresserad. Sedan att den ny väskan är mycket stor så gör det ju inget får jag jobb så kan jag ju köpa mer fotoutrustning att fylla den med :)

4 Comments

 • Reply Doris

  Väskan ser fin ut, håller tummarna för att du ska få jobbet så att du kan köpa mer grejor i den ;-) . Men vad är ett dolt jobb för något ? Låter hemligt ;-)
  Sköt om dig, :kram:

  3 februari 2013 at 06:29
  • Reply Maria

   Ett dolt jobb är helt enkelt jobb som inte annonseras ut och som man oftast hittar via kontakter och personliga nätverk.

   3 februari 2013 at 11:03
 • Reply Doris

  Ok, det låter som de flesta jobb här :( Nej, visserligen annonseras de ut men man måste känna någon för att få jobb …
  Kram

  3 februari 2013 at 15:46
 • Reply Man vill ju hoppas! | allt annat @ mimali.se

  […] fotoväskan från Crumpler som jag skrev om tidigare har kommit och den är helt underbar jag bara älskar den förutom en ska den är inte stor utan att […]

  1 juni 2013 at 18:17
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng