Mitt i veckan!

Posted in Allmänt
on 16 januari 2013

I Köping har nu snön kommit tillbaka, många muttrar men jag är glad. För mig är vintern bästa tiden på året så länge det är kring 10 minusgrader och massor med snö. I måndags så var jag med en kompis ute i skogen vid ett utfodringsplats för småfåglar och fotade just fåglar. Inte det lättaste, de är ju snabba som vinden, men några bilder blev det och det tänker jag använde som temabilder i 365 foton här framöver, 2 stycken har jag dock redan lagt upp och det är på Herr och Fru Koltrast.

Just nu så dalar snön sakta från en grå himmel om det blir uppehåll så ska jag nog försöka ta en tur med kameran men nu så ska jag skriva en matlista, det är dags att åka och storhandla.

1 Comment

 • Reply Linda aka Javamorsan

  Jag gillar vintern :) Det är så vackert med alla snö. Barnen är glada för dom kan var ute i backarna och man slipper regnet. Inget att klaga på liksom :)

  16 januari 2013 at 09:22
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng