Det finns ju annat än foto

Posted in Allmänt
on 8 januari 2013

Då jag inte har något ställe där jag kan kan skriva om allt som faller mig in så har jag nu startat en liten vid-sidan-om-blogg, jag gillar böcker, film, wordpress, quizez och en hel del annant som jag säkert kommer att skriva om här.

De lösenordsskyddade inläggen med tidigare datum än detta inlägg har jag flyttat från min privata dagbok på wordpress.com som jag nu har raderat.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng