Dag 06 – En underskattad film

Posted in Allmänt
on 16 januari 2013

the-village

The Village (2004)

Grymt underskattad film. Detta är M. Night Shyamalan (Sjätte sinnet, Signs) bästa film hittills. Filmen som faktiskt inte är en rysare utan mer ett drama har en spännande handling, vackert foto och underbar musik.

http://youtu.be/Kq_B_ukrGKo

IMDb

 

Från arkivet

1 Comment

 • Reply Linda aka Javamorsan

  Instämmer :) jag gillade denna filmen. Ingen 10 i topp men helt klart sevärd :)

  18 januari 2013 at 07:54
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng