Dag 05 – En överskattad film

Posted in Allmänt
on 15 januari 2013

Inglourious_Basterds-628x187

Inglourious Basterds (2009)

Inglourious Basterds är rankad plats 75 (21 juli 2010) på IMDbs lista över de 250 bästa filmerna genom tiderna och otroligt många höjde den till skyarna men vad hjälpte det, för mig så var den 2009 års sämsta film.

Jag tycker väldigt mycket om bl.a.  Jackie Brown och Pulp Fiction som Quentin Tarrantino har gjort och då han i denna film är både regissör och författare så hade jag så höga förväntningar men jag tyckte den var urkass, inte ens Brad Pitt, som fjantade runt i filmen, var något att se på denna gång.

http://www.youtube.com/watch?v=5sQhTVz5IjQ

IMDb

 

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng