Berg- och dalbana

Posted in Allmänt
on 10 januari 2013

Måndag var ingen höjdardag men sen igår så blev jag kontaktad av ett bemmaningsföretag som undrade om jag fortfarande söker jobb (vilket jag gör). Killen hade ett företag som sökte personal och han trodde att det arbetet skulle passa mig jättebra så han skulle skicka över mitt cv till dem, sen fanns det även en del annat som han skulle ha mig i åtanke för. Jag tror jag log i stort sett hela dagen, jag var så himla glad, för även om det inte leder till något denna gång så är jag med på kartan.

I morse vaknade jag av att det var alldeles tyst i huset. I vanliga fall brukar ljudet av skakande galler vara det första jag hör, det är de små gullergrisar som vill ha sin morgon-morot, men inte idag. Det visade sig att min älskade Bamse låg död i buren. Han, som var den piggaste och busigaste marsvinet av dem alla, är nu borta. Saknaden är tung just nu.

2 Comments

 • Reply Annelie

  Stackars dig!
  Han hade ett mysigt marsvinsliv hos/med dig.

  Varma kramar
  Annelie

  10 januari 2013 at 15:01
 • Reply Doris

  Men så trist med lille Bamse, jag beklagar sorgen.
  Det var ju trevliga nyheter att du blir uppmärksammad från bemanningsföretagen, håller tummarna för att det ska leda till något mera !
  Sköt om dig, kram.

  10 januari 2013 at 16:41
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng