Berg- och dalbana

Posted in Allmänt
on 10 januari 2013

Måndag var ingen höjdardag men sen igår så blev jag kontaktad av ett bemmaningsföretag som undrade om jag fortfarande söker jobb (vilket jag gör). Killen hade ett företag som sökte personal och han trodde att det arbetet skulle passa mig jättebra så han skulle skicka över mitt cv till dem, sen fanns det även en del annat som han skulle ha mig i åtanke för. Jag tror jag log i stort sett hela dagen, jag var så himla glad, för även om det inte leder till något denna gång så är jag med på kartan.

I morse vaknade jag av att det var alldeles tyst i huset. I vanliga fall brukar ljudet av skakande galler vara det första jag hör, det är de små gullergrisar som vill ha sin morgon-morot, men inte idag. Det visade sig att min älskade Bamse låg död i buren. Han, som var den piggaste och busigaste marsvinet av dem alla, är nu borta. Saknaden är tung just nu.

You may also like