Första advent

Posted in Allmänt
on 2 december 2012

image

Nu är alla adventstakar och julstjärnor framplockade och första ljuset är tänt. Det är så mysigt med juletider.

Från arkivet

2 Comments

 • Reply Agneta

  Hej, Maria!
  Tack för besöket! Verkar som du bytt adress både till bloggen och mailen. Utgår fr. att din mailadress börjar med s och inte S.
  Nu är det svinkallt och snö så det räcker och blir över och hela landet verkar ju lamslaget. Inga flyg m.m.
  Surprise….vintern är här som alltid denna årstiden ;-)
  Hittade en vit blus på Ellos av alla ställen men attans att det ska vara så svårt. Är ju inte trådsmal och håller med dig, det är supersvårt att hitta vanliga normala klassiska kläder som är en bra basgarderob. Men det finns om man letar ordentlig..
  Kram, Agneta

  6 december 2012 at 00:04
  • Reply Maria

   Egentligen så har jag inte bytt adress utan jag har har kvar mimali.se där jag har mina fotografier, däremot så har jag även denna sida som är mer en bilddagbok, det är min vardag i bilder med lite text till. Mailen är samma som alltid, kanske skrev jag in den fel när jag var hos dig.

   6 december 2012 at 09:58

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng