3. Something You Adore

Posted in Allmänt
on 3 maj 2012

Tyvärr så bestämde den bärbara hårddisken att byta enhetsbeteckning av sig själv idag så jag kommer inte åt fotot som jag ska lägga upp här. Ska försöka fixa det i morgon, nu måsten jag gå och sova är nämligen helt slut efter dagens motionstur. 4/5 Sådär efter en hel kväll med trixande och backupande så är äntligen fotografierna på plats och jag kommer åt dem igen, så nu ska jag 21:30 leta reda på en postlåda men här är i alla fall gårdagens bild.

IMG_5520
Nova

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng