2. Breakfest

Posted in Allmänt
on 2 maj 2012

IMG_5727-628x471
Frukost njuter jag av ca 5:40 varje vardagsmorgon, det är lugnt och tyst i huset och jag sitter för mig själv dricker te och äter mackor och förstås viktigast av allt någon bra lektyr att läsa, utan det vore det inget kul alls.

Från arkivet

4 Comments

 • Reply A F F L U E N Z A

  Fem och fyrtio?! Ugh. Då är inte jag människa haha. ;)

  2 maj 2012 at 23:11
 • Reply Nilla

  Ja, någonting att läsa till frukosten vill man ha!

  4 maj 2012 at 07:24
 • Reply Nads

  Så himla tidigt på morgonen, då sover jag för fullt haha!

  4 maj 2012 at 19:47
 • Reply Lotta

  Själv har jag börjat läsa Twitter till frukosten. Lagom dos av nyheter och skoj :)

  14 juli 2013 at 09:50
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng