18. Something you bought

Posted in Allmänt
on 18 maj 2012

IMG_5899
2 likadana köpte jag så därför fick jag märka dem med en 1:a och en 2:a för att kunna skilja dem från varandra, i 1:an så ligger alla mina digitala fotografier (just nu 12 562 st) och i 2:a ligger de kopior på allihop, bara i fall att. SEAGATE FREEAGENT GOFLEX 1TB USB 3.0

Från arkivet

2 Comments

 • Reply Micke

  Bra med backup!
  Men se till ha de på lite olika ställe, det kan ju brinna med, inte bara vara diskar som går sönder.

  Har du nån USB3.0 på nån dator?
  Jag har en 3.0-disk jag med men ingen port på nån dator men funderar på sätta in ett kort i den stationära.

  19 maj 2012 at 06:28
  • Reply Maria

   Tyvärr så ligger båda två på samma ställe just nu, är för lat för att lägga undan den andra men jag har tänkt bättra mig.

   Ja nya datorn har USB 3.0 så jag kör den externa hårddisken via den. Inget som jag hade tänkt på i förväg men nu är jag glad över att det finns.

   19 maj 2012 at 09:20

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng