13. In your bag

Posted in Allmänt
on 13 maj 2012

MG_6495
I min väska finns följande: hörlurar till mobilen, plånbok, nycklar, solglasögon, pennskrin, liten väska med damartiklar, terminalglasögon, nyckel till kassaskåpet på jobbet, kamera, cerat, liten väska med olika tillbehör till höraparaterna, kamera, hörapparater (när jag inte använder dem), almenacka, anteckingsbok och en himla massa papperslapper som inte fick vara med på bild.

Från arkivet

/ /

1 Comment

 • Reply Micke

  Du är väl rustad om nått händer! ;)
  Jag skulle behöva ha en slang till proppen med mig. Mina är ju böjda (och dyra) och måste bytas hela.

  13 maj 2012 at 17:57
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng