1. You

Posted in Allmänt
on 1 maj 2012

IMG_5704-Redigera-2
Att hamna på ett fotografi är för mig som att välja mellan pest och kolera och fota mig själv är ännu värre, men vad gör man när utmaningen på dag 1 är du? Ja det är bara att gilla läget så efter ha fotat och ratat 191 bilder så är detta vad som blev kvar.

Från arkivet

7 Comments

 • Reply Micke

  Har du en mapp/katalog med bara dig själv i? Jag har inget system alls utom att jag namnger katalogerna med dagens datum när jag tömmer kortet. Kan vara lite svårt ibland hitta då.. så jag använder sökfunktionen på bloggen/sidan för hitta datumet många gånger :lol:

  Men blev en bra bild det där på dig!

  1 maj 2012 at 10:17
  • Reply Maria

   Jag döper alltid om mina kataloger när jag tömmer kortet, dagens datum får vara kvar och sedan så lägger jag till 1-2 stöd ord så att jag vet vad de handlar om. Nix jag har ingen mapp med bilder på mig själv, jag står alltid bakom kameran så dagens bild är tagen nu på morgonen.

   1 maj 2012 at 10:29
 • Reply Foto, design & mamma till Alexander ♥

  sv; Ja, usch det var jättesvårt! Är inte så fotogenisk längre efter graviditeten. :)

  1 maj 2012 at 18:34
 • Reply LiseLotte

  Mycket bra bild!!

  Man behöver inte visa allt ;-)

  2 maj 2012 at 18:10
 • Reply Kristina - ingen vanlig dag

  Det är verkligen svårt att se sig själv på bild när man är van att bara stå bakom kameran. en kul att bara ta med en del av sig själv! :) /Kristina

  2 maj 2012 at 18:16
 • Reply Kattis

  Haha, det låter som att du beskriver mig! ;)

  2 maj 2012 at 19:04
 • Reply A F F L U E N Z A

  Yaaaay! :lol:

  2 maj 2012 at 23:13
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng