Ledigt från datorn!

Posted in Allmänt
on 30 april 2011

Jag har under ett par dagar haft ledigt från datorn för ibland kan det behövas. I hemmet mitt så fanns det som vanligt en del att göra, bland annat så har jag lite dammråttor med jag beslutade att de får vara med ett tag till, och istället för att jaga dem så har jag varit ute i det fina vädret. Jag har både latat mig i solen och gått långa promenader, det har blivit så mycket frisk luft för min del så att det räcker för lång tid framöver.

Igår så var jag med vännen Pia och fotade backsippor, vi hittade också lite tussilago som inte hade hunnit blomma ut än. Bilderna från den utflykten ligger i den stationära, som står i sovrummet där min man sover och eftersom han har jobbat hela natten och jag är en mycket snäll fru så väntar jag tills han har vaknat innan jag slår igång den datorn.

You may also like